Hoppa till sidans innehåll
MAIF

Tydliggörande gällande anmälan/betalning av startavgifter till tävlingar

06 APR 2016 16:38
Anmälan/betalning av startavgifter till tävlingar
  • Skapad: 06 APR 2016 16:38

Riktlinjer för tävlingsanmälan och betalning - Motala AIF Cykel

 

1. Generell information

Motala AIF Cykel är en tävlingsklubb och vi uppmuntrar tävlande i olika åldrar, klasser och grenar. Vi har aktiva tävlande både bland ungdom, junior, elit, senior och veteran, vilket vi är glada och stolta över.

Det här dokumentet syftar till att klargöra vad som gäller och hur det administrativa och ekonomiska kring tävlandet. Sedan är det bara att köra!

 

2. Anmälan till nationell tävling

Tävlande ungdom, junior, elit, senior eller veteran sköter både licensanskaffande och respektive tävlingsanmälan själv, på http://scf.se/, senast två veckor innan tävling.

Dessutom ska man meddela att man har för avsikt att köra genom att skicka ett mail till This is a mailto link  och meddela vilken tävling man ska köra.

 

3. Anmälan till annan tävling

Vid anmälan till tävling som inte är nationell (och alltså inte finns i tävlingskalendern på SCF), gäller på samma sätt att alla ansvarar för sin egen anmälan. Dessutom ska man meddela att man har för avsikt att köra genom att skicka ett mail till This is a mailto linkoch meddela vilken tävling man ska köra (för att det ska gå att få en överblick för hela klubbens deltagande på ett så smidigt sätt som möjligt).

Ungdom, junior och elit kontaktar sin ansvarige och anmäler den vägen.

 

4. Betalningsförfarande

När det gäller anmälningsavgifter så betalas de av cykelklubben; långloppsarrangemang och andra arrangemang med förhöjda anmälningsavgifter (såsom Velofondo och Långloppscupen) är undantagna och betalas av cyklisten själv. Cyklisten får även själv stå för ev efteranmälningsavgifter.

Klubben betalar även de tävlandes licenser, mot insändande av kvitto till klubbens kassör, under förutsättning att den tävlande kört minst tre tävlingar.

Klubbens tävlingssamordnare går in på scf.se två veckor inför respektive nationell tävling och sammanfattar antalet anmälda i olika kostnadskategorier i ett mail som skickas till klubbens kassör. Kassören betalar sedan tävlingsavgifterna för hela klubben på en gång.

För andra tävlingar sammanfattar klubbens tävlinssamordnare klubbens anmälningar två veckor innan respektive tävling på motsvarande sätt, baserat på informationen på Facebooksidan och skickar i ett mail till klubbens kassör på samma sätt som ovan för gemensam betalning för hela klubben på en gång.

Information om vem i klubben som är tävlingssamordnare respektive kassör återfinns på www.maifck.nu under Om klubben/Styrelse.

 

5. Förväntningar på cyklisten

Viktigt för att få ersättning är att man är med och jobbar för klubben på olika sätt och att man i alla lägen agerar som en god ambassadör för klubben.

Cyklisten förväntas starta i de tävlingar man är anmäld till om inte särskild anledning föreligger.

Våra kläder ska användas vid tävling.

Det finns även åtaganden i samband med våra Vätternrunda-uppdrag per tävlingsgrupp, som man åtar sig att hjälpa till med i och med att man tävlar för MAIF CK. För mer information kring detta, kontakta tävlingsansvarig alternativt styrelsen.

 

// Motala AIF Cykel Styrelse

Skribent: EVELIN DAVIDSSON

Sponsorer 2021

3. LeWa Sport.png

10. Place Promotion logo.png

7. Allebike logo.png

6. MA Plast logo.png

1. VIMAB logo.jpg

Trimtex

Maurten

Guided Heroes

Tandläkare Per Andersson

Postadress:
Motala AIF CK - Cykel
Idrottsparken Bangårdsgatan
59135 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: motalaaifck@outlook....

Se all info