Hoppa till sidans innehåll

Race report från Doha, Quatar:

Race report

21 OKT 2016 13:09
Nu har det snart gått en vecka efter våra nio dagar nere i Doha, Qatar.
Förra fredagen körde vi VM linjeloppet och som vi har berättat sedan tidigare så hade vi tre Motalaåkare till start. Linus Jacob och Erik.
  • Skapad: 21 OKT 2016 13:09

Det var en varm dag och loppet gick fort. Upp mot 40 grader i luften och strax över 45 i snitthastighet.
Det gick en hel del vatten under loppet med andra ord..

Det var hög fart från start, och de första 60 kilometerna var klungan ganska samlad. Men när det avgörande rycket kom satt Jacob med fint.
Efter att cyklister bryggat upp till utbrytargruppen och stabiliserats, så var det 20 cyklister i tätgruppen. I klungan bakom blev det svårt att hålla fart då det var många lag som hade åkare i tät. Så det blev ganska stillastående emellanåt och loppet avgjordes i spurt bland utbrytarna. Där Jacob slutade på en finfin 12e plats! Linus och Erik blev 29a respektive 83a. 
Vi kan nu summera säsongen som avslutad och vi har haft ett fint år med oss med många minnen, erfarenheter, glädjeämnen och besvikelser. Vi tre tar nu en välbehövlig vila och laddar inför nästa säsong. Taggade inför vad som väntar nästa år med förhoppningar på en massa grymma tävlingar likt i år. Tack Motala och alla sponsorer för att ni gör det möjligt för oss att göra det vi tycker är roligast. Utan er hade det inte varit möjligt!
För att vi ska kunna utmana dom bästa internationellt ännu mer än vad vi gjorde i år så ska vi ligga på och köra som bara den i vinter! Vi alla är sjukt taggade och tillsammans kan man sporra varandra och bli ännu bättre! Vissa stunder är sämre än andra men då får man ta fram alla goda minnen sen i somras! Snart sätter vi igång säsong 2017! Let's Go!
#sportson #americanclassics #powerbar #trimtex #specialized #schwalbeone #lapierre #swisseye #vartex #maifjuniors #1337allaskamed

 

Skribent: EVELIN DAVIDSSON
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer 2021

3. LeWa Sport.png

10. Place Promotion logo.png

7. Allebike logo.png

6. MA Plast logo.png

1. VIMAB logo.jpg

Trimtex

Maurten

Guided Heroes

Tandläkare Per Andersson

Postadress:
Motala AIF CK - Cykel
Idrottsparken Bangårdsgatan
59135 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: motalaaifck@outlook....

Se all info