Hoppa till sidans innehåll

Cykling i Bromma

06 SEP 2018 17:23
MAIF CK, Sportson, 1572 och Vätternrundan har samtliga blivit kontaktade av Bromma stugförening avseende cykling på deras område. Området är privat och föreningen vill framföra några önskemål genom Motalas cykelorganisationer.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 17:27

Det gäller alla grusvägar från korsningen Dagsländevägen/Bispgatan och vidare till grinden in till Bromma fritidsområde. Samma respekt bör visas vid passage genom Kärsbys olika sommarstugområden.

Föreningen har inget emot cyklister som passerar men de har några önskemål.

1. CYKLA SAKTA - Håll en hastighet om max 15-20 km/tim. Genom Bromma finns ett Strava-segment - vänligen strunta i det.
2. CYKLA PÅ ETT LED - Vid gruppcykling kan vi uppfattas som väldigt ”stora” då vi ibland kommer i grupp om 20 cyklister i 2-3 led.

Vidare har MAIF MTB-sektion varit i kontakt med ägaren till Bromma gård. Det gäller stigen som går direkt höger efter tunneln vid Smedsby under riksväg 50. Den stigen får BARA användas för cykling under 1572-loppet.

Både Bromma stugföreningen och ägaren av Bromma gård är medvetna om att det inte bara är ovan nämnda organisationer som cyklar på dessa platser, men då vi representerar och träffar många cyklister ber de oss om hjälp att sprida dessa önskemål. Vi vädjar nu till alla cyklister att respektera detta.

På några platser har skyltar placerats. Det är organisationerna ovan som satt upp skyltarna (inte stugföreningen) och vi står gemensamt bakom dess budskap.

Skribent: Bo Dalskog, MAIF MTB-sektion
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer 2021

3. LeWa Sport.png

10. Place Promotion logo.png

7. Allebike logo.png

6. MA Plast logo.png

1. VIMAB logo.jpg

Trimtex

Maurten

Guided Heroes

Tandläkare Per Andersson

Postadress:
Motala AIF CK - Cykel
Idrottsparken Bangårdsgatan
59135 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: motalaaifck@outlook....

Se all info